LogicQ Labour werkt samen met ITEP Executive Placement
Oude Getronics vriendschap leidt tot samenwerking met Edze Hiemstra, founding partner van ITEP aan u voor...

"Recruitment is soms net topsport!" 

Dat zegt van Edze Hiemstra, de drijvende kracht achter IT Executive Placement (www.it-ep.com). Robert en Edze hebben in het verleden intensief samengewerkt in de tijd dat zij in het management van Getronics samenwerkten. Daar is een langdurige vriendschap uit voort gekomen en LogicQ heeft Edze bijgestaan met het opzetten van  zijn eigen Recruitment kantoor. 

Edze's klanten zijn over de hele wereldwijd gevestigd. Hun focus is er constant op gericht ambitieuze bedrijfsdoelen te realiseren en op top niveau te blijven presteren.

Odoo • Tekst en afbeelding
Hij is al 15 jaar actief in de recruitment wereld van functies op het hoogste niveau in de IT branche. Hij weet als geen ander dat deze tak van sport veel van de klant, kandidaat en recruiter vraagt om tot een perfecte match te komen. Edze heeft hiervoor een beproefde selectieprocedure in 3 stappen ontwikkeld om de juiste persoon op de juiste plek te kunnen plaatsen. 

"Je kan dus zeggen dat mijn klanten veeleisend zijn en weten wat ze willen. Pittige gesprekken met zijn kandidaten zijn dan ook geen uitzondering, maar steeds meer een regel."

IT-EP Walk & Talk

LogicQ Labour maakt gebruik van de specifieke dienstverlening van ITEP wanneer een opdrachtgever vraag om Executive Search op C-Level. Edze is al jaren geleden begonnen met de zogenaamde "Walk & Talk" - onderdeel van de  beproefde 3 stappen selectieprocedure om de juiste persoon op de juiste plek te kunnen plaatsen. 

  Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Stap 1 - De 'Walk & Talk' sessie 

  De geselecteerde kandidaten en de recruiter spreken af op een inspirerende plek om vragen te stellen om er achter te komen wat hen drijft en wat zij bereid zijn te investeren om de functie te willen vervullen.

  Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Stap 2 - The Meet & Match ronde

  De volgende ronde gaat Edze in de zogenaamde Meet & Match ronde aan de slag om 5 top kandidaten in 5 dagen voor te leggen aan de opdrachtgever. 

  Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

  Stap 3 - Het Doel bereiken!

  Een essentieel onderdeel tijdens het selectieproces is de coaching die Edze geeft aan de kandidat(e). Op constructieve wijze begeleidt hij kandidaat en klant 

  LogicQ Labour maakt gebruik van de specifieke dienstverlening van ITEP wanneer een opdrachtgever vraag om Executive Search op C-Level. Edze is al jaren geleden begonnen met de zogenaamde "Walk & Talk" - onderdeel van de  beproefde 3 stappen selectieprocedure om de juiste persoon op de juiste plek te kunnen plaatsen. Hij concludeert en eindigt met de quote:

  "Wegens  grote drukte lopen er soms wel 5 van dit soort projecten naast elkaar", vertelt Edze. "Het is een boeiende wereld waarbij vrijwel constant onverwachte wendingen op je pad komen met de uitdaging de focus op je einddoel The Perfect Match te blijven houden."
        LogicQ Labour werkt samen met ITEP Executive Placement
        LogicQ, Robert Lauer
        8 februari, 2021
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        Zeef Your Local
        Van idee naar een lokaal MKB platform met Odoo in slechts een paar dagen  ...