Samen leveren we IT producten
  

Onze service unit is toeleverancier voor een groot aanbod van 
IT producten van gerenommeerde leveranciers. 

Wij bieden onze klanten een grote verscheidenheid aan producten die nodig zijn in de dagelijkse praktijk 
van een moderne IT afdeling als managed service én tegen de beste prijs

Voor opdrachtgevers

Voor kandidaten

Diensten

Onze service unit

Uw bemiddelaar in de beste IT investering
Wij bieden onze relaties een compleet aanbod op het gebied van ICT, Telecom en Enterprise.

Samen met meerdere international distributeurs bieden wij ondernemingen en organisaties  efficiënte kantoor automatisering en complexe Enterprise oplossingen. 

LogicQ IT Trading levert technologische producten van meer dan 200 toonaangevende merken, waaronder, HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft. Onze partners ondersteunen ons logistiek en verzorgen een breed scala aan supportdiensten.

Wat wilt u vandaag bestellen? 
IT procurement deel van het LogicQ managed services framework

LogicQ respecteert uw vendor beleid en kan goede afspraken maken om IT afdelingen te supporteren bij de selectie en verwerving van de benodigde IT assets. Dit kan een groot pallet van software producten betreffen, maar ook de huur of koop van hardware zoals servers, laptops en mobile devices. Ook is er grote kennis van Netwerk- en Backup apparatuur. In toenemende mate beheren we ook abonnementen en support contracten voor de IT Assets.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wat bieden we

In de afgelopen jaren is er meer aandacht geweest rondom het onzekere toekomstperspectief van te veel ZZP’ers. Om deze doelgroep sociale zekerheid, inspiratie en collegialiteit te bieden hebben LogicQ en Tentoo een elegante oplossing ontwikkeld.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sociale zekerheid

LogicQ verbindt professionals ongeacht of zij als ZZP’er ingeschreven staat bij de KvK of liever verloond willen worden als freelancer. ZZP’ers die het werken zonder sociale zekerheid risicovol vinden kunnen gebruik maken van LogicQ Payroll.    

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zorgeloos ondernemen

Omdat je formeel bij Tentoo in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Je ontvangt van Tentoo altijd snel je geld. Ook ben je verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA).