Samen leren biedt meer perspectief
Wij hebben kennisdeling hoog in het vaandel staan met name als het gaat om de combinatie tussen praktijk en theorie.

Samen leren is dan ook niet zomaar een kreet. Het is een wezenlijk onderdeel van alle 'in-between-job' periodes. Kennis opdoen en permanente educatie zijn de sleutel tot succes. Een plicht, maar wel door middel van plezierige tijdbesteding.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Software Management

In samenwerking met het License Logic Institute brengen wij de oudste opleiding op dit terrein: The Certified Software Manager course. De eerste versie dateert uit de jaren 90. Recent is de opleiding geheel geactualiseert  en kijkt naar vele nieuwe aspecten van het software gebruik binnen organisaties. Daarnaast zijn er nog een groot aantal vervolgopleidingen beschikbaar. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Google 

Om 'on top of' de markt te blijven op het gebied van Cloud Computing en andere toepassingen biedt LogicQ een programma gebaseerd op de leer modules van Google. Per module zijn er badges te verdienen die aangeven welk niveau van bekwaamheid een deelnemer heeft. Per module wordt je interessanter voor een volgende opdracht.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Red Hat 

LogicQ is al geruime tijd partner van Red Hat en wij vinden deze Open Source gigant een plezierige partner als het gaat om technologische vernieuwing van moderne infrastructuren. LogicQ'ers verdiepen zich in meerdere aspecten van Red Hat en doen ook ervaring op in ons practicum. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Digital Privacy

De nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) training van LogicQ wordt door een groep ervaren en enthousiaste consultants gegeven.  Deelnemers stellen zelf hun leerdoelen op en bepalen een tijdsbestek waarin zij zich willen certificeren als DPO-er door zich voor te bereiden op verschillende Certified Information Privacy Professional (CIPP) examens.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo Opleidingen 

Binnen onze organisatie werken wij met Odoo. Bij LogicQ leer je hoe je project management, ERP, CRM kunt toepassen en prachtige websites kan creëren binnen dit praktische medium. Dit doen wij zodat je het daarna toe kan passen bij andere bedrijven.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bouwen met Gitlab

Zelf werken wij binnen de organisatie met Gitlab. Bij LogicQ leer je hoe je project management, ERP, CRM kunt toepassen en prachtige websites kan creëren binnen dit geweldige medium. Dit doen wij zodat je het daarna toe kan passen bij andere bedrijven.