Samen maken we betere

IT infrastructuren

Onze service unit voor uw ontwerp, implementatie en beheer van uw IT infrastructuur. Wij zorgen voor realistische oplossingen die passen bij uw wensen en budget met doordachte integratie tussen lokale netwerken en mogelijkheden van Cloud technologie.

 Opdrachtgevers

Kandidaten

Over ons

Het bedrijfsnetwerk in het Cloud tijdperk
Het innovatiethema dat bijdraagt aan het vermogen van onze klanten.

Onderlinge verbinding tussen mensen, applicaties en organisaties. Wij proberen dat te vergemakkelijken. Met de services binnen LogicQ Networks dragen we bij aan het beheer van een 'Enterprise' breed platform dat de communicatie en het succes van de organisatie versterkt. Nieuwe technologie geeft organisaties nieuwe mogelijkheden om de traditionele dilemma's te doorbreken. Hiermee leggen we graag onze moderne oplossingen in de handen van onze klanten.

Netwerkspecialisten en Cloud specialisten verenigt  
De LogicQ Associates versterken elkaars dienstverlening binnen LogicQ managed services

LogicQ ziet graag IT-ers samen opereren en van elkaar leren om een excellente dienstverlening te waarborgen naar onze opdrachtgevers. Ook als je op vakantie gaat of even geveld bent door een griep is er een doorlopende beschikbaarheid van services.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wat bieden we

In de afgelopen jaren is er meer aandacht geweest rondom het onzekere toekomstperspectief van te veel ZZP’ers. Om deze doelgroep sociale zekerheid, inspiratie en collegialiteit te bieden hebben LogicQ en Tentoo een elegante oplossing ontwikkeld.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sociale zekerheid

LogicQ verbindt professionals ongeacht of zij als ZZP’er ingeschreven staat bij de KvK of liever verloond willen worden als freelancer. ZZP’ers die het werken zonder sociale zekerheid risicovol vinden kunnen gebruik maken van LogicQ Payroll.    

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zorgeloos ondernemen

Omdat je formeel bij Tentoo in loondienst bent, heb je geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Je ontvangt van Tentoo altijd snel je geld. Ook ben je verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA).  

Security, databeveiliging en cloud oplossingen
Wie is wie op het netwerk en tot welke databronnen heeft men toegang?

Voorheen was dit overzichtelijk te maken via een 'single sign-on' en 'identity access management'. Met de opkomst van de cloud is er een grote vraag naar nieuwe oplossingen. Beveiliging is voor veel organisaties een zeer belangrijk aspect. Of u de taak binnen uw organisatie belegd of bij een externe partij, toch is het management verantwoordelijk. Wij van LogicQ Networks bieden specialistische kennis en doeltreffende oplossingen en sturing om te voldoen aan de gestelde eisen.

Security licensing en audits
Ons gestructureerde software management is voor iedereen geschikt.

CFO's, CIO's, ICT managers, worden in toenemende mate geholpen door onze software om vraagstukken rond software bezit en gebruik inzichtelijk te maken. LogicQ Networks doet co-operative audits en test uw risico op software in-compliance en kijkt vervolgens naar de besparingsmogelijkheden. Wij brengen dit binnen in uw service management, zelfs met een ROI garantie. Tevens kunnen wij u ondersteunen om de optimale licentie aantallen en licentie combinaties op te sporen. Daarbij wordt op basis van de verwachte ontwikkeling ook een passende contractstrategie uitgewerkt.