Voor werkgevers

LogicQ biedt oplossingen en de juiste professionals.

Flexibele versterking

Detachering, ZZP, freelance & recruitment

Betrouwbare professionals

Antecedenten en de LogicQ code

Up-to-date kennis

Permanente educatie van de 21th century skills


Op projectbasis

Werk samen met onze zelfstandigen en ervaar.

Projecten op tijd

Onze consultants leveren kwaliteit en op tijd

Inhuren van teams

Diverse kennisgebieden in 1 team lossen problemen in elke organisatie op 

Betrouwbaar en loyaal

Kern van onze bedrijfsfilosofie wordt uitgedrukt in de Logicq Code

Voor associés

Werk samen als zelfstandige en investeer in elkaar.

Ondernemen doe je samen

Groei van Associé naar Member door naar Partner

Multi-disciplinair innoveren

Diverse kennisgebieden in 1 team lossen het samen op

Gefaciliteerd werken

Sterk in je werk en samen doen we de rest

Wie zijn wij?

Een multi-disciplinaire consultancy organisatie met passie voor innovatie

Wij zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om ieders leven te verbeteren door het maken van vernieuwende oplossingen met als doel zakelijke problemen op te lossen. Onze services en oplossingen zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren.

Wij vinden dat de tijd tussen opdrachten in net zo waardevol is als de volgende opdracht. Een LogicQ associé kan zich via LogicQ Learning en onze partners verder bekwamen in bijvoorbeeld Google, Salesforce & Odoo. Ook bieden wij leerprogramma’s op het terrein van techniek, methodiek & ontwikkeling.

 

Innoveren start bij techniek. In het geval van LogicQ begint dit bij de software waarmee wij werken. Zo trainen wij onszelf om steeds weer op 'A-game level' te kunnen blijven presteren. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen LogicQ en Gitlab.

 

LogicQ associés werken ook samen in het vinden van de volgende opdracht voor zichzelf, maar ook voor elkaar. Met Samen Zoeken worden vele portals en bronnen gemonitord. Hierdoor is de stap naar jouw volgende opdracht een stuk dichterbij.

 

Ieder IT- Probleem kan worden gecounterd dankzij de gemeenschappelijke kennis en expertise van onze LogicQ-ers. Deze gedreven young professionals en bekwame IT-veteranen zorgen voor een slagvaardige mix van vakmensen. Hier ligt de kracht van LogicQ.

 

Binnen onze organisatie bieden wij IT services aan bij onze klanten. Hierdoor ontstaan er steeds weer nieuwe projecten. LogicQ-ers krijgen vaak voorrang bij de samenstelling van de taskforce voor het uitvoeren van deze opdrachten.

 

LogicQ is er voor de ondernemende professional. Wij nodigen jou graag uit kennis met ons te maken. Na een periode van elkaar leren kennen, bieden wij de mogelijkheid tot samenwerking. Ben je eenmaal als associé bij ons aangesloten dan profiteer je van de vele voordelen van Samen Ondernemen bij LogicQ en kan je doorgroeien naar LogicQ partner status.

 

Vind jij samenwerken net zo belangrijk als wij?

Neem dan snel contact met ons op!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ons DNA

Een LogicQ professional is iemand met een berg aan ervaring, die zich constant verder ontwikkelt met als primair doel het leveren van een waardevolle bijdrage aan de opdrachtgever. Een professional die gelooft in samenwerking. Binnen onze organisatie een van de belangrijkste voorwaarden om aan te sluiten.

Door kennis en kunde van young- en doorgewinterde professionals te bundelen, brengen wij samen opdrachten tot een een succesvol einde. Tussen projecten in wordt de tijd benut om te leren en up-to-date te blijven voor adequate inzet op de arbeidsmarkt.

Met onze mix van professionals helpen wij jouw organisatie verder.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

De intentie

LogicQ is gestart met de intentie ervaren professionals met arbeidsonderbreking te laten herintreden op de arbeidsmarkt met als streven hun specialiteiten in korte tijd te verbreden met de gewilde '21st century skills' en weer klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Professionals met en zonder arbeidsonderbreking zijn allen welkom.

LogicQ draagt ook bij aan de ontwikkeling van young professionals en geeft deze groep een kans de nodige werkervaring op te doen. YP's worden betrokken bij projecten en krijgen de mogelijkheid om binnen die projecten mee te werken.

Young- en Not So Young professionals leren op eigen wijze hun kennis en creativiteit in te zetten binnen het bedrijfsproces.

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo