Onze vendors & partners

Wij kwalificeren voor een groot aantal partners, hieronder een aantal... 

Technologie Relaties

HCL Technologies BV
HCL Technologies BV
HCL is de nieuwe naam voor vertrouwde IBM Software. Vele jaren lang werd veel van het IBM software portfolio onderhouden en ontwikkeld door het Indiaas bedrijf HCL. In oktober 2017 sloot IBM een "strategisch partnerschap" met HCL Technologies, waardoor laatstgenoemde firma de ontwikkeling van de Notes, Domino, Sametime en Verse-samenwerkingstools van IBM Lotus Software overnam.

Human Capital Relaties

HeadFirst
HeadFirst
HeadFirst verbindt sinds 1995 zelfstandig professionals (zp’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers. ...

Technologie Relaties

IBM Nederland N.V.
IBM Nederland N.V.
International Business Machines Corporation (IBM, bijgenaamd Big Blue) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computer-hardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Het bedrijf wordt ook wel Big Blue genoemd, refererend aan de grote macht van het bedrijf en het blauwe logo.

Human Capital Relaties

IT Executive Placement
IT Executive Placement
Het is niet de ambitie van ITEP om het grootste executive search-bedrijf ter wereld te worden. ITEP's passie is simpelweg om de allerbeste te worden - voor hun klanten en hun kandidaten. LogicQ en IT Executive Placement begonnen met een zakelijke vriendschap van eigenaren, die elkaar hielpen bij het vinden van de beste hoogopgeleide IT-professionals en executives

Technologie Relaties

Red Hat - Benelux
Red Hat - Benelux
RedHat is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan ondernemingen. Red Hat, opgericht in 1993 en werd een dochteronderneming van IBM op 9 juli 2019. Red Hat is voor een groot deel geassocieerd geraakt met zijn enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Red Hat biedt opslag, platforms voor besturingssystemen, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteuning, training en adviesdiensten.