Partner & AssociatesWij koesteren onze relaties met distributeurs en technologie partners. Onze Associates en opdrachtgevers kunnen vertrouwen op deze partnerschappen - ze zijn soms goud waard

Vendors & partners 

Strategisch vendor Relaties

HCL Technologies BV
HCL Technologies BV
LogicQ heeft een partnerschap met HCL en is de nieuwe eigenaar van diverse vertrouwde IBM Software. Vele jaren heeft HCL het IBM software portfolio onderhouden en zijn nu vrij om deze snel te moderniseren. Vanaf het moment dat in oktober 2017 dat met HCL Technologies het roer overnam van IBM hebben zij producten zoal Notes, Domino, Sametime en Verse gemoderniseerd en aangevuld met Web native en Low Cod/NoCode oplossingen bedoeld voor de enterprise markt.
IBM Nederland N.V.
IBM Nederland N.V.
International Business Machines Corporation (IBM, bijgenaamd Big Blue) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computer-hardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Het bedrijf wordt ook wel Big Blue genoemd, refererend aan de grote macht van het bedrijf en het blauwe logo.
Red Hat - Benelux
Red Hat - Benelux
RedHat is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan ondernemingen. Red Hat, opgericht in 1993 en werd een dochteronderneming van IBM op 9 juli 2019. Red Hat is voor een groot deel geassocieerd geraakt met zijn enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Red Hat biedt opslag, platforms voor besturingssystemen, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteuning, training en adviesdiensten.