Vendors


Wij koesteren onze relaties met distributeurs en de vele technologie partners die zij vertegenwoordigen.

Onze Associates en opdrachtgevers kunnen vertrouwen op deze waardevolle samenwerking.

Deze stelt ons instaat om een breed scala aan oplossingen te bieden en ondersteuning te geven na realisatie van een project. Hierdoor borgen we de continuïteit voor onze opdrachtgevers. Vendors & partners 

Strategisch vendor Relaties

HCL Technologies BV
HCL Technologies BV
LogicQ heeft een partnerschap met HCL en is de nieuwe eigenaar van diverse vertrouwde IBM Software. Vele jaren heeft HCL het IBM software portfolio onderhouden en zijn nu vrij om deze snel te moderniseren. Vanaf het moment dat in oktober 2017 dat met HCL Technologies het roer overnam van IBM hebben zij producten zoal Notes, Domino, Sametime en Verse gemoderniseerd en aangevuld met Web native en Low Cod/NoCode oplossingen bedoeld voor de enterprise markt.
IBM Nederland N.V.
IBM Nederland N.V.
International Business Machines Corporation (IBM, bijgenaamd Big Blue) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computer-hardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Het bedrijf wordt ook wel Big Blue genoemd, refererend aan de grote macht van het bedrijf en het blauwe logo.
Odoo S.A.
Odoo S.A.
Odoo is een opensource software framework voor het samenstellen van bedrijfsapplicaties welke naadloos samenwerken. Het kan modulair applicaties leveren voor iedere afdeling of functie in een organisatie. Het levert CRM, ERP, HRM, en nog vele soorten applicaties vanuit een all-in-one bedrijfsapplicatie platform. Hierdoor heeft u altijd overzicht over het bedrijf - gecentraliseerd, online en overal toegankelijk met elk apparaat. De moderne en elegante vormgeving en de solide technische basis van het Odoo-framework maakt het geschikt voor vele organisaties - van start-ups & MKB, maar ook in Overheid, Educatie en Multi-nationals.
Red Hat - Benelux
Red Hat - Benelux
RedHat is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan ondernemingen. Red Hat, opgericht in 1993 en werd een dochteronderneming van IBM op 9 juli 2019. Red Hat is voor een groot deel geassocieerd geraakt met zijn enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Red Hat biedt opslag, platforms voor besturingssystemen, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteuning, training en adviesdiensten.