Onze vendors & partners

Wij kwalificeren voor een groot aantal partners, hieronder een aantal... 

Technologie Relaties

ALLOcloud
ALLOcloud
Geavanceerde telefonie en samenwerking in de cloud geeft tegenwoordig organisaties veel meer mogelijkheden tegen minder kosten. ALLOcloud is essentieel om over efficiënte telefonie- en samenwerkingstools te beschikken om de productiviteit en klanttevredenheid te verhogen. ALLOcloud richt zich tot alle organisaties die willen besparen op telefonie- en samenwerkingskosten en tegelijkertijd willen profiteren van verbeterde mobiliteit en flexibiliteit.
HCL Technologies BV
HCL Technologies BV
HCL is de nieuwe naam voor vertrouwde IBM Software. Vele jaren lang werd veel van het IBM software portfolio onderhouden en ontwikkeld door het Indiaas bedrijf HCL. In oktober 2017 sloot IBM een "strategisch partnerschap" met HCL Technologies, waardoor laatstgenoemde firma de ontwikkeling van de Notes, Domino, Sametime en Verse-samenwerkingstools van IBM Lotus Software overnam.
IBM Nederland N.V.
IBM Nederland N.V.
International Business Machines Corporation (IBM, bijgenaamd Big Blue) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computer-hardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Het bedrijf wordt ook wel Big Blue genoemd, refererend aan de grote macht van het bedrijf en het blauwe logo.
Red Hat - Benelux
Red Hat - Benelux
RedHat is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat open source softwareproducten levert aan ondernemingen. Red Hat, opgericht in 1993 en werd een dochteronderneming van IBM op 9 juli 2019. Red Hat is voor een groot deel geassocieerd geraakt met zijn enterprise-besturingssysteem Red Hat Enterprise Linux. Red Hat biedt opslag, platforms voor besturingssystemen, middleware, applicaties, beheerproducten en ondersteuning, training en adviesdiensten.