Partner & AssociatesWij koesteren onze relaties met distributeurs en technologie partners. Onze Associates en opdrachtgevers kunnen vertrouwen op deze partnerschappen - ze zijn soms goud waard

HCL Technologies BV

Strategisch vendor Relatie

HCL Technologies BV
Prinses Beatrixlaan 532
WTC 6th Floor Tower C
2595 BM Den Haag
Nederland
+31 70 7010610
info@hcl.com

Partnerschap met HCL

LogicQ was al partner van IBM en is vanaf de start van HCL Software betrokken als partner. Het is met de nieuwe eigenaar prettig schakelen en gaan uit van "relationship beyond the contract".  Anders dan IBM willen zij meer kijken naar de betekenis van de relatie met klanten en partners, dan de letter van het contract.

Er wordt ook veel gedaan om het verouderde imago van Domino op te verbeteren door het product sterk te verbeteren en centraal te zetten in No Code - Low Code software strategy. 

Het is actief in sectoren, waaronder lucht- en ruimtevaart en defensie, automobielindustrie, banken, kapitaalmarkten, chemische en procesindustrieën, energie en nutsbedrijven, gezondheidszorg, hi-tech, industriële productie, consumptiegoederen, verzekeringen, biowetenschappen, productie, media en entertainment, mijnbouw en natuurlijke hulpbronnen, olie en gas, detailhandel, telecom en reizen, transport, logistiek en horeca.

LogicQ werkt met HCL samen in het vergroten van kennis van de oplossingen voor IT modernisering. 

Over HCL

Vele jaren heeft het Indiaas bedrijf HCL eel van de IBM software portfolio onderhouden. In oktober 2017 sloot IBM een "strategisch partnerschap" met HCL Technologies, waardoor laatstgenoemde firma de ontwikkeling van de Notes, Domino, Sametime en Verse-samenwerkingstools van IBM Lotus Software overnam. Vrijwel direct is HCL in hoog tempo de portfolio gaan update, actualiseren en klaar maken voor 21 ste eeuw. 

HCL Technologies is een Indiase multinationale informatietechnologie (IT) diensten en adviesbureau, met hoofdkantoor in Noida, Uttar Pradesh, India. Het is een dochteronderneming van HCL Enterprise. Oorspronkelijk was het een onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van HCL, maar het ontstond als een onafhankelijk bedrijf in 1991 toen HCL de softwaredienstverlening begon.

Het bedrijf heeft kantoren in 32 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland met een wereldwijd netwerk van R & D, "innovatielabs" en "leveringscentra", meer dan 159.000 medewerkers en tot haar klanten behoren 250 Fortune 500 en 650 klanten. de Global 2.000 bedrijven.  

 
 

HCL Software XPRTS 

Als u behoefte heeft aan HCL expertise dan heeft LogicQ voor u een ervaren consultant. Aanvullend werken wij ook co-operatief samen met freelance specialisten. Wij bieden onze consultants de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden te vergroten.

HCL Software is als partner een belangrijke schakel het actueel houden van de kennis en HCL oplossingen voor enterprise .  

Meer HCL informatie 

HCL Technologies staat op de Forbes Global 2000-lijst. Het behoort tot de 20 grootste beursgenoteerde bedrijven in India met een marktkapitalisatie van $ 21,5 miljard in mei 2019.

Vanaf juli 2020 had het bedrijf, samen met zijn dochterondernemingen, een geconsolideerde jaaromzet van ₹ 71.265 crore (US $ 10 miljard).


Meer weten over onze HCL Software oplossingen voor uw organisatie?