Partner & AssociatesWij koesteren onze relaties met distributeurs en technologie partners. Onze Associates en opdrachtgevers kunnen vertrouwen op deze partnerschappen - ze zijn soms goud waard

IBM Nederland N.V.

Strategisch vendor Relatie

IBM Nederland N.V.
David Ricardo straat 2-4
1066 JS Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 513 5151
info@nl.ibm.com

IBM Software 

International Business Machines Corporation (IBM, bijgenaamd Big Blue) is een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer- Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computer-hardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Het bedrijf wordt ook wel Big Blue genoemd, refererend aan de grote macht van het bedrijf en het blauwe logo. 

IBM is een van de grootste IT-bedrijven met wereldwijd meer dan 350.000 werknemers en een omzet van US $ 74 miljard (2020). IBM is actief in meer dan 160 landen. Al 19 jaar op rij registreert IBM het toekomstige recordaantal patenten door grote investeringen in (fundamentele) wetenschap en onderzoek.

De activiteiten zijn verdeeld over vijf divisies: Cloud & Cognitive Software, Global Business Services, Global Technology Services, Systems en Global Financing. Gebieden waar dit bedrijf zich mee bezighoudt zijn onder andere: Cloud diensten, Kunstmatige intelligentie, Bedrijfs- en IT-advies, Business Process Outsourcing. 

De pc-tak van IBM is in 2004 overgedaan aan het Chinese Lenovo, samen met de op het Intel-platform gebaseerde servers (Netfinity, e-Servers). Een deel van de software portfolio is overgedragen aan HCL Technologies - o.a. Lotus Notes, Domino, Volt. 

 
 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

XPERT Group IBM

LogicQ heeft een XPERT groep met een ervaren en geïnteresseerden consultants die samenwerken aan het actueel houden van hun kennis en vaardigheden rond de IBM oplossingen.

Zij zijn ook belangrijke schakel het actueel houden van de kennis en mogelijkheden en de partnerrelatie met IBM.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Meer IBM informatie

IBM is een van de grootste IT-bedrijven met wereldwijd meer dan 350.000 werknemers en een omzet van US $ 74 miljard (2020). 

De activiteiten zijn verdeeld over vijf divisies: Cloud & Cognitive Software, Global Business Services, Global Technology Services, Systems en Global Financing.