Zeef Your Local
Van idee naar een lokaal MKB platform met Odoo in slechts een paar dagen  ...

"Zeef Your Local!" 

Zeefyourlocal (ZYL), een formule van Printhaven B.V., is een platform ter stimulatie van verkopen in verband met de Corona pandemie voor lokale ondernemers in de horeca in Haarlem e.o. 

De initiatiefnemer is Guido Lauer, tevens eigenaar van Buffel Producties. Guido wil de horeca ondernemers laten 'schitteren' met zijn 'groene' Zeefdruk-formule. Het is een succesvolle formule waaraan al zeker 19 horeca ondernemers deelnemen.

ZYL maakt gebruik van 100% katoenen T-shirts die op ecologisch verantwoorde wijze worden gezeefdrukt. Allen met hun specifieke uiting erop. De ondernemers verkopen hun gepersonaliseerde T-shirts dan door aan hun klanten via het betalingssysteem in het ZYL platform dat met Odoo is ontwikkeld.

ZYL zocht een platform waarop meerdere webshops konden worden gebouwd en waarop in korte tijd een webshop kon worden toegevoegd. Doel was om de controle te houden binnen het platform op o.a. de voorraadbeheer.

Odoo • Tekst en afbeelding

Zeefyourlocal.nl


De juiste oplossing werd bereikt met de software van Odoo
LogicQ biedt ondernemers efficiënte en eenvoudige software oplossingen. Binnen een paar dagen was het ZYL platform binnen Odoo opgezet, getest en in werking gesteld met een efficient eindresultaat.

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?
LogicQ levert diensten op basis van Basic Managed Services inclusief Odoo experts, die uw platform met webshop veilig en in relatief korte tijd kunnen bouwen, implementeren en testen. Verder  hebben wij marketing content specialisten, die ook uw website in begrijpelijke taal en voor de juiste doel groep bereikbaar maken. 

   #LogicQ X-perts / Odoo / Platform / Webshop / Content / Snel / Betaalbaar

        Zeef Your Local
        LogicQ HQ, Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh
        21 april, 2021
        Deel deze post

        Latest posts

        Archief
        LogicQ Labour werkt samen met ITEP Executive Placement
        Oude Getronics vriendschap leidt tot samenwerking met Edze Hiemstra, founding partner van ITEP aan u voor...