"LogicQ's Tech Train" naar de Odoo Roadshow in Amsterdam

Een conferentie enkel en alleen gericht op de digitalisatie van uw bedrijf dankzij Odoo: kom Odoo ontdekken in Amsterdam!

Kom naar de Odoo Roadshow in Amsterdam!

Oriënteren op digitale transformatie mag ook leuk en gezellig zijn vinden LogicQ en Odoo. Odoo is alles wat een professionele organisatie nodig heeft aan Business software en zij komen dit keer naar het Novotel Amsterdam City Hotel aan de Europaboulevard 10 in Amsterdam.


Wat mag je verwachten?

Odoo is HOT en het beste Open Source All-in-One business management platform voor alle bedrijfsonderdelen. Odoo kan zich meten met de duurste SAP, ORACLE en vele specifieke oplossingen in de markt. Odoo is een goed geïntegreerd en geautomatiseerd systeem om alle bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en het success van je organisatie te vergroten.

LogicQ heeft met meerdere bedrijven en ondernemers al de stap gezet: ze gebruiken Odoo om hun activiteiten te digitaliseren of om hun bedrijf te helpen evolueren. 

Wist je dat bedrijven gemiddeld wel 14 verschillende apps gebruiken om hun activiteiten te runnen? Specialisten zullen een interactieve demonstratie geven van Odoo 16:

  • Tips & Tricks van Odoo's digitale experts

  • De ervaringen van lokale bedrijven

  • Vraag- en antwoordsessie met experts & partners

  • Networking

LogicQ helpt klanten om nieuwe functies te ontdekken en met onze experts en die van Odoo en toe zien hoe we samen je processen kunnen vereenvoudigen..een applicatie wirwar of liever toch


Stuur ons een bericht: events @ LogicQ.net dan reserveren we je stoel bij onze partner. Deze conferentie wordt gehouden in het Nederlands.

 
 

Vereenvoudig al deze processen dankzij Odoo!

De all-in-one geïntegreerde ERP!

Datum & Tijd
donderdag

19 oktober 2023

17:00 21:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Novotel Amsterdam City

Europaboulevard 10
1083 AD Amsterdam
Nederland
--Novotel Amsterdam City--
+31 20 541 1123
Krijg het adres
Organisator

Odoo S.A.

+32 2 290 34 90
info@odoo.com
DEEL

Vertel je crowd over dit evenement, of neem deel aan de conversatie.

Hashtag: #OdooRoadshow_Amsterdam