Olga Commandeur krijgt koninklijke onderscheding...
Vandaag is Olga Commandeur geridderd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Olga Commandeur is vandaag geridderd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hier op de foto staat zij samen met o.a. de burgermeester van Beverwijk, Martijn Smit. 

Olga presenteert al 21 jaar lang met veel plezier het tv-programma "Nederland in Beweging", waaraan dagelijks vele tienduizenden mensen meedoen.

Olga motiveert en stimuleert haar kijkers als geen ander met eenvoudige bewegingen met als doel mensen van alle leeftijden vooral in beweging te blijven.

Tijdens de coronacrisis heeft ze volgens de Kanselarij bijna dagelijks, geheel belangeloos extra bewegingsprogramma's voor thuis gepresenteerd. Olga is ambassadeur voor vele organisaties waaronder de Parkinson Vereniging en KWF Kankerbestrijding.

Voor LogicQ heeft Olga de warm-up verzorgd voor ons benefiet tennistoernooi in Naarden op het charmante Tennispark Zon & Wind ten gunste van onze Stichting Donate IT. LogicQ verzorgt het onderhoud van Olga's website. Last but not least: Olga is de vrouw van onze gewaardeerde associate Frank Maanders.

Namens alle trotse LogicQ-ers feliciteren wij Olga met haar lintje!

 

 

      

     Olga Commandeur krijgt koninklijke onderscheding...
     LogicQ HQ, Robert Lauer
     26 april, 2021
     Deel deze post

     Latest posts

     Archief
     Geslaagde Nieuwjaarsreceptie op het LogicQ kantoor in Haarlem
     LogicQ en partner IT-EP zorgen voor onvergetelijke 15de editie van de "Godenborrel"