Onze vendors & partners

ALLOcloud

Technologie Relatie

ALLOcloud
3 Avenue Champagne
1480 Saintes
België
+32 2 880 72 40

Geavanceerde telefonie en samenwerking in de cloud

Tegenwoordig is het voor organisaties essentieel om over efficiënte telefonie- en samenwerkingstools te beschikken om hun productiviteit en klanttevredenheid te verhogen. ALLOcloud richt zich tot alle organisaties die willen besparen op telefonie- en samenwerkingskosten en tegelijkertijd willen profiteren van verbeterde mobiliteit en flexibiliteit.

Onze geavanceerde diensten zoals gepersonaliseerde voicemails, video- of spraakconferenties, virtuele fax, cloud-samenwerking en nog veel meer zijn inbegrepen in een vast maandelijks bedrag om de transparantie van uw communicatiekosten te verbeteren. focus houden op uw kernactiviteiten zonder gehinderd te worden door onnodige infrastructuurinvesteringen of dure onderhoudscontracten. Verbind uw IP-telefoon, smartphone of computer met internet en u bent klaar voor kostenefficiënte en geavanceerde communicatie met zakenpartners en collega's, waar en wanneer u ook bent.

 
 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

XPERT Group Telecom

LogicQ Labs had een aantal eigen VOIP Servers opgezet en ervaring mee opgedaan. ALLOcloud is een partner waar we op technisch niveau goed mee schakelen.

Vandaar dat we het partnerschap voor Nederland zijn aangegaan en dat alle LogicQ consultants bereikbaar zijn via ALLOcloud. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Meer ALLOcloud info

ALLOcloud is a service offering Telephony and Collaboration in the Cloud. 

Website https://www.allocloud.com

Revenue $26.40 Million

Employees 34 (  View all )

Founded 2013