Acronis Cyber Protect Cloud 

XPRTeam

Managed Security Service

Proactieve protectie voor uw organisatie

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Altijd up-to-date...

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Schaalbare veiligheid...

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Security in één oogopslag

Acronis verenigt gegevensbescherming en cyberbeveiliging om geïntegreerde, geautomatiseerde cyberbescherming te bieden lost de uitdagingen op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en beveiliging (SAPAS) van de moderne digitale wereld op wereld.Met flexibele implementatiemodellen die voldoen aan de eisen van serviceproviders en IT-professionals, biedt Acronis biedt superieure cyberbescherming voor gegevens, applicaties en systemen met innovatieve volgende generatie antivirus-, back-up-, noodherstel- en eindpuntbeveiligingsbeheeroplossingen aangedreven door AI.

Met geavanceerde anti-malware, mogelijk gemaakt door geavanceerde machine-intelligentie en op blockchain gebaseerde gegevens authenticatietechnologieën beschermt Acronis elke omgeving – van cloud tot hybride tot on-premise – op een lage en voorspelbare kosten.


De waarheid is dat er dagelijks geavanceerde, moderne cyberaanvallen worden gelanceerd tegen bedrijven van elke omvang, inclusief kleine tot middelgrote organisaties.

Deze aanvallen komen uit een breed scala aan benaderingen en als een enkele poging succesvol is, kan het uw deuren voorgoed sluiten. LogicQ biedt Disaster Recovery Managed Services voor uw hele organisatie. Onze cyberbeveiligingsservices zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Ontdek hoe Acronis Cyber Protect Cloud organisaties en bedrijven in staat stelt om beter back-up-, anti-malware- en eindpuntbeheer te organiseren met LogicQ met verbeterde bescherming, verbeterde SLA's en gestroomlijnd beheer. 


Over AcronisLogicQ werkt als moderne Managed Service Providers (MSP's)  continu samen met de experts van het Solutions Engineering-team van Acronis voor onze klanten. Met de  Acronis Cyber Protect Cloud bieden we een uitgebreide, geïntegreerde oplossing voor cyberbeveiliging speciaal ontworpen voor onze eindklanten.

 Voor moderne MSP's betekent de geïntegreerde benadering van cyberbeveiliging, gegevensbescherming en eindpuntbeheer in Acronis Cyber Protect Cloud minder complexiteit, minder incidenten, hogere productiviteit en tevreden klanten.

Doe mee met deze door een technicus geleide MSP-demo om te zien welke kansen het voor uw team kan ontgrendelen met een Q&A en chat met de experts. U zult zien hoe u het gemakkelijk in uw bestaande infrastructuur kunt inpassen.

U wordt ook door alle voordelen geleid die deze oplossing met één agent, enkele interface en enkele licentie uw team en uw klanten kan bieden, waaronder:

 • Vereenvoudigde onboarding via één enkele, op afstand geïnstalleerde agent

 • Verbeterde cyberbeveiliging met toonaangevende antivirus en antimalware

 • Gestroomlijnde compliance-naleving en forensische dreigingsanalyse

 • Verbeterde SLA's door middel van proactieve, actieve en reactieve beveiligingsmogelijkheden

 • Snel en betrouwbaar herstel na elk gegevensverlies

Aanpak van cyberbeveiliging

Om uw bedrijf veilig te houden, is onze beschermingsaanpak afgestemd op het National Institute of Standards and Technology (NIST)-framework - een gouden standaard in de IT-beveiligingsindustrie. Dit helpt ons uw bedrijf te beschermen met behulp van de beste richtlijnen en nalevingsnormen in de branche om u te beschermen tegen de bedreigingen van vandaag. Het NIST-raamwerk bestaat uit vijf principes: identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen. Zo bestrijkt onze cyberbeveiligingsaanpak alle vijf de belangrijkste gebieden:

 • Identificeer kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur en voer automatische detectie van apparaten in uw netwerk uit

 • Bescherm met best practices op het gebied van beveiliging, beheer, software-updates en meer

 • Detecteer bedreigingen en bied een sterke verdediging tegen malware/ransomware

 • Reageer met behulp van Cyber Protection Operations Center-waarschuwingen en ondersteuning in het geval van een cyberaanval

 • Herstellen. In een scenario van gegevensverlies kunnen we snel verloren gegevens en systemen op afstand herstellen en herstellen tot volledige werking met weinig tot geen downtime en een volledig forensisch onderzoek uitvoeren

Solution overview Acronis Cyber Protect CloudOnze complete cyberbeveiligingsaanpak omvat:

 • Back-up en noodherstel
 • Continue gegevensbescherming
 • Proactieve bescherming tegen ransomware
 • Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day-aanvallen
 • Gedrags- en op handtekeningen gebaseerde anti-malware en antivirus
 • URL-filtering
 • Eindpuntbeheer inclusief beoordeling van kwetsbaarheden en uniform patchbeheer
 • Bedreigingswaarschuwingen
 • Veilige bestandssynchronisatie en delen
 • Gegevens notarisatie
 • Veilige gegevensopslag
Doe de cijfers: wat zijn de werkelijke kosten van downtime?
De impact op uw bedrijf van onverwachte downtime is onmetelijk. Bijna de helft van de kleine tot middelgrote bedrijven die een grote technologische catastrofe meemaken, herstelt nooit.
Geen enkel bedrijf is immuun voor downtime, of het nu door moeder natuur, een fout van een werknemer of een cybercrimineel is veroorzaakt, downtime riskeert veel geld te verliezen voor uw bedrijf.
Houd rekening met deze factoren om de werkelijke downtimekosten per uur voor uw bedrijf te berekenen:
 1. Verloren inkomsten
 2. Verloren productiviteit
 3. Kosten om te herstellen
 4. Immateriële kosten

In onze Security Workshop geven we veel informatie over hedendaagse risico's, kwalificatie eisen en demonstratie.   

Werk met LogicQ & Acronis

Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift

Bekijk meer Acronis op YouTube...    Go...

Beheerde services voor noodherstel: Expect the unexpected. 

Rampen en cyberaanvallen zijn niet langer een kwestie van "of", maar van "wanneer" ze zullen plaatsvinden. Is uw bedrijf klaar voor het onvermijdelijke? Voor velen is het antwoord op zijn best "misschien". Uw bedrijf moet de bedrijfsvoering draaiende houden; ongeacht de situatie. Eenvoudige dagelijkse back-ups zijn niet langer voldoende om ervoor te zorgen dat uw bedrijf systemen draaiende kan houden in geval van een ramp. Als er zich toch een ramp voordoet, hoe kunt u er dan voor zorgen dat uw bedrijf en de bijbehorende technologie de veerkracht hebben om gegevens te beschermen en snel kunnen herstellen?

Waarom besteden bedrijven noodherstel uit?

Voorbereid zijn op elke ramp is noodzakelijk voor uw bedrijf, maar wat zijn de kosten en waarom uitbesteden? Het bouwen van een disaster recovery-site, het trainen van uw IT-team en het aanschaffen van de benodigde apparatuur kan een zware wissel trekken op uw budget, om nog maar te zwijgen van de kosten die gepaard gaan met het plannen, implementeren en testen van disaster recovery. Afgezien van de kosten vooraf, zijn hier drie belangrijke redenen waarom bedrijven noodherstel uitbesteden:

Minimaliseer elke onderbreking

In het geval van een calamiteit, zelfs als het volledig onverwacht is, moet uw bedrijf met minimale onderbreking kunnen blijven werken. Bedrijfscontinuïteit helpt uw bedrijf veerkrachtig te blijven

Voorspelbare en betrouwbare bedrijfscontinuïteit

 • Minimaliseer de impact op het bedrijf en bereik het snelste herstel na een ramp of cyberaanval

 • Herstel zonder malware zorgt keer op keer voor succesvol herstel

 • Ons serviceteam en onze oplossing voorkomen herinfectie door een failover naar een malwarevrij herstelpunt

 • Flexibiliteit in hersteloplossingen – elk systeem, elke hardware, elke omgeving

 • Het staat onze klanten vrij om te beslissen waar ze hun systemen willen herstellen: naar dezelfde of andere hardware, naar een fysieke of cloudomgeving

 • Uitstekende ondersteuning met proactieve 24x7x365 informatie over bedreigingsfeeds

Onze dynamische weergave van realtime bedreigingswaarschuwingen die het meest relevant zijn voor uw omgeving stelt ons in staat om eventuele gevolgen voor u proactief te beperken

Kwalificatie

Inventarisatie van de huidige staat van informatiebeveiliging en protectie. 

Advies

Het maken van een grondige risicoanalyse en advies voor realisatie. 

Investering

Investeringsvoorstel van de benodigde Acronis met inschatting van het werk. 

Realisatie

Uitvoering van het projectplan door een vast team van  Acronis Cyber Protect Cloud experts

Uiteindelijk kunnen wij, na de 4 bovengenoemde stappen uitgevoerd te hebben, de huidige gegevens 'mappen' en deze in het nieuwe Acronis Cyber Protect Cloud onderhouden en u ook vertrouwd mee maken. Het aantal werkdagen dat benodigd is voor de Acronis Cyber Protect Cloud verschilt van klant tot klant.

Een QuickScan en een pilot is snel te realiseren 

LogicQ kan ook uw organisatie digitaal veiliger maken met Acronis Cyber Protect Cloud. Dat lijkt een hele operatie en wellicht denkt u terug aan eerdere vaak pijnlijke project ervaringen met concurrerende oplossingen. Terecht denkt U dan "Don't fix IT, if it's not broken" en laat het liever bij het oude. Toch is project met Acronis Cyber Protect Cloud, daarmee vergeleken een "Walk in the Park". 

Waarom beheerde diensten?

Het beheren en soepel laten verlopen van interne IT-activiteiten kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Doordat de interne IT-activiteiten onder druk staan, blijven kwetsbaarheden vaak onopgemerkt, worden patches gemist en kunnen uw bedrijfskritische gegevens gevaar lopen. Door LauerLogic B.V. (TA-1871-4102-1066) te gebruiken als uw vertrouwde IT-serviceprovider, zullen we ons richten op het proactief beschermen van uw bedrijf en het afhandelen van uw IT-behoeften, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van uw bedrijf.

Waarom cyberbeveiliging?

Naarmate cybercriminelen geavanceerder worden in hun aanvallen, wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om ze te beperken. Cybercriminelen hebben slechts één niet-gepatcht systeem, schadelijke URL of kwaadaardig bestand nodig om toegang te krijgen tot uw netwerk, bestanden te versleutelen en ransomware te implementeren.

Hoewel back-ups nog steeds essentieel zijn voor het herstellen van uw gegevens, zijn ze niet voldoende om uw bedrijf alleen te beschermen. U moet een alomvattende cyberbeveiligingsaanpak toepassen om de risico's die gepaard gaan met de moderne bedreigingen van vandaag te beperken.

Voordelen

Door een proactieve benadering van cyberbeveiliging aan te bieden, kunnen we u het volgende bieden:

Verbeterde productiviteit– We richten ons op het onderhouden en versterken van uw zakelijke omgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Met services zoals gezondheidscontroles van harde schijven, tijdige patches en regelmatige beoordelingen van kwetsbaarheden, kunnen we u voorzien van up-to-date systemen die uw downtime minimaliseren en uw werknemers productief houden.

Verhoogde bescherming– Profiteer van proactieve bescherming. Met onze proactieve beschermingsaanpak kunnen we functies bieden zoals full-stack next-generation AI-gebaseerde bescherming om de risico's van ransomware, malware en cryptominers te beperken.

Betaalbare expertise– Krijg toegang tot onze ervaren technici en een deskundig ondersteuningsteam tegen betaalbare maandelijkse kosten. We begrijpen de technische componenten die nodig zijn om uw bedrijf te beveiligen. U kunt zich concentreren op waar u goed in bent.

Naleving van de branche– We kunnen onze aanpak aanpassen om u te helpen voldoen aan uw unieke branchenormen en nalevingsvereisten. Onze technici helpen ervoor te zorgen dat uw bedrijfskritieke gegevens veilig, beveiligd en compliant zijn.

Gemoedsrust– Slaap 's nachts beter en werk overdag efficiënter! We hebben uw IT-bescherming gedekt, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van een winstgevender bedrijf.

Advies op maat
Jouw onderneming is uniek. Zowel in zijn processen als in de  werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om je een advies te geven die zowel bij jouw als je onderneming past.

Modulair
Je hoeft niet meteen voor alle applicaties te kiezen die beschikbaar zijn. Odoo is modulair. Extra applicaties kan je toevoegen naarmate je onderneming daar behoefte aan heeft.

Lagere kosten
Odoo's licenties zijn, in vergelijking met dergelijke aanbieders, zeer scherp geprijsd. Tevens hoef je geen hardware aan te schaffen voor de database. Deze kan gratis worden gehost bij Odoo.

Ideale oplossing
Wij gaan al te graag met jou op zoek naar de ideale oplossing voor jouw onderneming; Een volwaardige implementatie door ons uitgevoerd of door deel te nemen in onze workshops.

Vraag u zich af loopt onze organisatie gevaar Doe met ons de eerste stap om uw bedrijf te beveiligen, is weten waar uw bedrijf kwetsbaar is. Onze Security Assessment Service kan helpen uw blootstelling te kwantificeren, zodat we de acties kunnen definiëren die we moeten nemen om u met succes te beschermen. Vul onderstaand ons formulier in en we bespreken snel de mogelijkheden.    

XPRTTeam Odoo implementeert snel uw ideale oplossing...

Security & Compliance