Business & Software


  "Oplossingen bouwen met applicaties  ter versterking van uw bedrijfsprocessen" 

Er waren tijden dat de desktop software de bepalende factor was voor ICT investeringen en interoperabiliteit. Toen bedrijf Netscape de lans brak voor haar Navigator browser en Server based HTML applicaties, werd dit nog met hoon ontvangen door de gevestigde softwarebedrijven.

Tegenwoordig is HTML de norm en worden applicaties op Servers afgehandeld - dure PC zijn ook niet meer strikt noodzakelijk voor kantoorautomatisering en zijn deel geworden van een scale aan devices verbonden met het netwerk. 

Visie op moderne applicaties 

Het niet beschikbaar hebben van een goed werkend internet aansluiting is in toenemende mate belangrijk geworden. Daar zijn diverse redenen voor te geven, maar de belangrijkste is dat de files en databases van applicaties zich hebben verplaatst. Stonden ze eerst op een werkstation of server op loopafstand, nu bevinden ze zich ergens in "The Cloud". 

Kennis van applicaties

Met behulp van onze oplossing bieden wij een tal van bedrijfsapplicaties die alle bedrijfsbehoeften ondersteunen: CRM, e-Commerce, boekhouding, voorraadbeheer, kassa's (POS), projectmanagement en nog veel meer.  

LogicQ helpt u met het rationaliseren van uw bedrijfsapplicaties,  door eerst te focussen op bedrijfsprocessen en automatisering te laten werken voor uw organisatie.  

Organisatie expertise

Onze oplossing is uniek in zijn soort omdat alle bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in 1 enkele applicatie, terwijl deze nog steeds zeer gebruiksvriendelijk is.

En als de connectiviteit wegvalt of te weinig capaciteit biedt, dan heeft dit direct effect op de productiviteit van uw organisatie. Genoeg om de experts van LogicQ Apps & Organization te kennen...

Applicaties
Vanuit het onze systemen bouwen  wij een geweldige website voor je. Een omgeving waarin wij rekening houden met vormgeving & functionaliteit!

Door deze te koppelen met back-end systemen ontstaat een applicatie omgeving voor alle afdelingen.

eCommerce

Digitaal je producten aanbieden? Met onze Low Code oplossingen is het mogelijk om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.

LogicQ Associates kennen meerdere software oplossingen voor uw organisatie. 

Operaties
Altijd al meer willen doen in minder tijd? Wij bieden een tal van populaire toepassingen die uw onderneming een flinke boost zullen geven!

LogicQ werkt met top partners en integreert dit voor een solide en veilige werk omgeving. 

Productiviteit

Per dag heb je tientallen activiteiten. Met de verschillende applicaties kunt u uw eigen bedrijfsstroom ondersteunen en versterken! 

LogicQ analyseert met uw team bedrijfsprocessen en zorgt voor versterking door de applicatie. 

Back to Top


Diensten

LogicQ biedt binnen de Security & Compliance QA een ook een aantal beschikbare Mana ged Service en een aantal specifieke consultancy en audit diensten. De services worden ontwikkeld en onderhouden binnen de onderstaande XPRTeam door onze professionals. Een XPRTeam biedt een groot potentieel aan deskundigheid op specifieke terreinen voor uitdagende projecten.  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

  Consultancy

LogicQ adviseert klanten op alle hier bovengenoemde vier oplossings- gebieden, waarbij het uitgangspunt is GET IT REAL. 

Elke adviseur is ook betrokken bij de uitvoering van het project op basis van het advies. Dus geen wolkenfietsers met luchtkastelen, maar een degelijk advies met commitment. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Services

Managed Service is waar we veelal onze dienstverlening starten bij onze klanten, omdat wij iedere dag werken aan de voortzetting van onze oplossingen en de relatie met onze klanten. 

Wij willen voorkomen dat u er alleen voor komt te staan. Om die reden stellen wij ons team van associates  continu beschikbaar voor onze relaties met een service overeenkomst . 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

    Producten

Onze samenwerkende consultants organiseren met zijn allen de benodigde accreditaties die benodigd zijn voor 
een volwaardig partnerschap. 

De gezamenlijke kennis rond vele ICT onderwerpen leidt ook tot moderne beproefde oplossingen, die we binnen projecten leveren, op tijd en binnen budget. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

  Training

LogicQ organiseert voor en met haar associates en opdrachtgevers trainingen, in samenwerking met onze solution partners. 

Er zijn diverse opleidingen beschikbaar. Ze zijn eveneens beschikbaar in de vorm van workshops. 

Back to Top

XPRTeam : Business & Software 

Nummer 1 applicatie omgeving voor elke organisatie.

Bekijk wat er nieuw is in Microsoft 365 eom u te helpen uw tijd optimaal te benutten. Microsoft 365 combineert premium Office-apps met Outlook, cloudopslag en meer.

Of je nu je week wilt organiseren of je ideeën tot leven wilt brengen, Microsoft 365 is een abonnement dat je leven creatiever, georganiseerder en veiliger maakt.

 
 
 

Opvolger van IBM software vernieuwd snel.

HCL-software is cloud-native software architectuur en beheer uw HCL Software-producten op een cloud naar keuze. Onze software kan binnen enkele minuten op elke Kubernetes-omgeving worden geïnstalleerd - openbaar, privé of hybride.

LogicQ is partner van HCL-software en haar Associates kan uw organisatie bijstaan in het realiseren van prachtige eigen applicatie voor uw business. 

 
 
 
 

Odoo in een notendop; de alles-in-één aanbieder

Zij biedt een tal van applicaties, een collectie van bedrijfstoepassingen, die uw bedrijfsprocessen automatiseren: het maken van een website, webshop tot productie, voorraad, leadgeneratie & afhandeling.

Elk onderdeel van uw onderneming wordt gerepresenteerd in een volledig geïntegreerde applicatie. De applicaties zijn zeer modulair. Zij kunnen dus volledig gevormd worden naar uw wens of behoefte. Tevens zijn de applicaties zo ontwikkeld dat deze probleemloos gecombineerd met elkaar kunnen worden.

 
 
 

Andere vendors die we leveren en ervaring mee hebben...

Back to Top

Highlights Business & Software 

Back to Top

Formulier 

Business & Software